Casio Casiotone CT-S100 Begynderkeyboard Keyboard 61 Tangenter Musiklageret Viborg

Casio CT-S100

Pris : 799,-

Nyhed!

61-tangenters keyboard i en mere kompakt og transportabel størrelse end nogensinde før. CT-S100 er ultra effektiv til en usandsynlig lav pris i forhold til andre begynderinstrumenter. Udstyret med de nødvendige funktioner for at kunne eksperimentere med musik giver CT-S100 dig hurtigt en ide om, hvad musisk kreativitet handler om. CT-S100 kan tages med hvor som helst og køre både på strømforsyning eller batterie. Bemærk strømforsyning medfølger ikke!

Specifikationer:

Polyfoni: 32
Lyde: 122
Tangenter: 61
Reverb: 4 typer
Indbyggede sange: 60
Indbyggede rytmer: 61
Akkompagnement med “Synchro Start” og rytmeelementer normal/fills
Transponering
Metronom
MIDI
USB-to-host, micro B
2w + 2w, 13 x 6 cm højttalere
Strømforsyning eller batteri (6 x AA) med op til 16 timers levetid, afhængig af batteritype
Håndtag for let transport
Inklusiv nodeholder

 

Casio Casiotone CT-S200RD Begynderkeyboard Keyboard MIDI 61 Tangenter Musiklageret Viborg

Casio CT-S200RD

Pris : 1.099,-

Nyhed!

Velkommen til den nye æra af keyboardportabilitet! Casio CT-S200 bærbart keyboard i rød er Casio ‘s nye kompakte og lette keyboard. Perfekt til enten skole eller hjemmebrug, CT-S200 er ideel til at lære at spille keyboard på. En af de første ting du vil bemærke om Casio CT-S200 er det integrerede håndtag. Dette giver dig mulighed for at medbringe dit nye keyboard praktisk talt overalt med dig! Og takket være det, vejer det kun 3,3 kg. Indbygget i keyboardet er 400 sjove og spændende lyde samt 60 sange, som du kan udforske. Ved at køre på batterier, kan du få op til 16 timers spilletid uden at skulle tilsluttes en strømadaptor. Du kan endda tilslutte din smartphone eller tablet for at adgang det væld af uddannelsesfunktioner, som Chordana Play-appen har at tilbyde. At lære med Casio har aldrig været bedre!

Specifikationer:

Tangenter: 61
Polyfoni: 48
Lyde: 400
Indbyggede sange: 60
Indbyggede rytmer: 77
Rumklang
Volume Sync EQ
Automatisk akkompagnement
One-Touch preset
Dance Music mode
Transponering
MIDI
USB-to-Host
Metronom
2 x 2w højttalere
Strømforsyning eller batteri (6 x AA) med op til 16 timers levetid
Håndtag for let transport
Inklusiv nodeholder

 

Casio Casiotone CT-S300BK Begynderkeyboard Keyboard MIDI 61 Anslagsfølsomme Tangenter Musiklageret Viborg

Casio CT-S300BK

Pris : 1.495

Nyhed!

For at fejre 40 år med Casio musikinstrumenter har Casio opdateret og fornyet Casiotone-instrumentlinjen. Casiotone-keyboarder blev først lanceret i 1980 og blev snart fundet i hjem overalt i landet. Casio nye ultra-slanke og moderne design er afgørende for at opnå et sådant bærbart keyboard. Nye funktioner såsom et integreret bærehåndtag, tonebøjningshjul, berøringsfølsomme taster, længere batterilevetid, klaverformede taster, glatte hjørner og en slank profil gør CT-S300 til den perfekte introduktion til den musikalske verden. Øverst på Casio CT-S300-keyboardet finder du den helt nye LCD-skærm og joghjul. Takket være disse to funktioner er betjening af keyboardet nu lettere end nogensinde. Så nu kan du hurtigt skifte mellem de 400 forskellige toner, 77 akkompagnementsrytmer og 60 forudindstillede sange med lethed! Og for at sikre, at din musik lyder fantastisk, kan CT-S300 prale med et helt nyt højttalerdesign med ny udligningsteknologi.

Specifikationer:

Tangenter: 61 anslagsfølsomme
Polyfoni: 48
Indbyggede lyde: 400
Indbyggede rytmer: 77
Rumklang
Automatisk akkompagnement
One-Touch preset
Dance Music mode
Pitchbend hjul
Gratis Chordana Play til keyboard app
Transponering
MIDI
Metronom
USB-to-Host
2 x 2.5w højttalere
Strømforsyning eller batteri (6 x AA) med op til 16 timers levetid
Håndtag for let transport
Inklusiv nodeholder

 

Casio LK-280 Keyboard Med Sanganlæg 61 Oplyste Anslagsfølsomme Tangenter Musiklageret Viborg

Casio LK-280

Pris : 1.995,-

Casio keyboard med indbygget sanganlæg! Tilslut din MP3-afspiller, telefon, eller anden lydkilde! Spil og syng sammen med din favoritmusik i ­sanganlægget med den medfølgende mikrofon. CASIOs prisbelønnede STEP-UP musikskole med lys i tangenterne gør det til en leg at lære at spille! Trin for trin. Du kan vælge sangene! Du downloader helt enkelt de seneste hits fra internettet. Med understøttelsen af General MIDI er LK-280 altid up-to-date! Melodierne fungerer endda sammen med lystangenterne! Så syng med og lær at spille nu! Casios flygeldesignede tangenter hjælper dig til at udvikle en god spilleteknik.

Specifikationer:

61 fuldstørrelses, anslagsfølsomme og oplyste tangenter
AHL lydkilde med 48 toners polyfoni
600 lyde med AHL-teknologi
180 rytmer m. autoakkompagnement
180 “One Touch” indstilinger
305 forprogrammerede musikstilarter
Forprogrammerede skalaer
Digitale effekter: 10 reverb, 5 chorus
Samplingfunktion – samplingtid: 10 sek. (op til 5 lyd + 3 trommesæt)
Step-Up indlæringssystem
152 forprogrammerede øvelsessange (nodebog medfølger)
Intern hukommelse med plads til 10 egne sange
LCD display som viser lyd, rytme, fingersætning, tempo, akkord m.m.
Indbygget metronom
Transponering og stemningsfunktion
Auto-Harmonize, Arpeggiator og Music Challenge funktioner
Multitimbral med 16 MIDI-kanaler
SD-kortlæser
Ind- og udgange: htlf., sustainpedal, USB, mikrofonindgang, Audio in
Strømforsyning via adapter AD-9,5V (9,5V DC) eller 6 stk AA-batterier
Højttalere: 2 x 12cm
Forstærker: 2.5W + 2.5W
Vægt: ca 4.5 kg (uden batterier)

 

Casio CTK-3500 Begynderkeyboard Keyboard 61 Anslagsfølsomme Tangenter STEP-UP Indlæring Musiklageret Viborg

Casio CTK-3500

Pris : 1.395,-

CTK-3500 har en dancemusic mode som giver mulighed for at skabe cool dance numre. Der er også mulighed for at bruge CTK-3500 med den innovative Chordana-app til både smartphones og tablets. Med Chordana Play bliver CTK-3500 til et effektivt værktøj til indlæring. Casios anslagsfølsomme flygeldesignede tangenter hjælper dig til at udvikle en god spilleteknik. CTK-3500 har 400 lyde og 150 forskellige komplette rytmer! Via audioindgangen kan du tilslutte din MP3-afspiller eller mobiltelefon og spille til din ynglingsmusik.

Specifikationer:

61 fuldstørrelse anslagsfølsomme tangenter
400 lyde
150 akkompagnementer
Effekter
Dance Music Mode
STEP-UP via CHORDANA App til indlæring

Casio CT-X700 Keyboard 6 Spors Indspilning 61 Anslagsfølsomme Tangenter Musiklageret Viborg

Casio CT-X700

Pris : 1.895,-

Uanset hvor du er i din musikkarriere og uanset budget, behøver du ikke gå på kompromis når det gælder lydkvalitet. Mød den nye CT-X700. Trods den lave pris giver CT-X700 utroligt god lyd i et transportabelt format. Hjertet i CT-X700 adskiller modellen fra øvrige transportable keyboards: Den kraftfulde AiX lydkilde. Teknikken gør at CT-X700 lige så godt som langt dyrere modeller. Helt nye samplinger, helt nyt klaver og el-piano, mere dynamik og strygerlydene er nu bredere og fyldigere end nogensinde. Moderne tracks til akkompagnement og indlæring! Helt nye spor fra artister som Maroon 5, Justin Timberlake, Michael Jackson, Earth Wind & Fire m.fl. CT-X700 har class-compliant USB-MIDI port og kan kobles till MAC, PC, Android eller iOS uden særlige drivere. Det medfølgende nodestativ er designet til at kunne støtte tablets, og der er også en separat “hylde” til smartphones så man kan integrere brugen af musik-apps. Indspil dine musikideer med et seksspors inspilningssystem. Benyt biblioteket med 100 indbyggede sange. Brug Casios Step-Up Lesson system til at lære nye sange og teknikker, mens displayet viser notation og fingersætning. CT-X700 er kompakt og let. Takket være det smarte design og det at den kan køre på AA-batterier gør at du når som helst kan tage den med dig og bruge den hvor du har lyst. 

Specifikationer:

61 anslagsfølsomme tangenter i fuld størrelse
600 lyde, 195 rytmer
Nyt og endnu bedre LCD display og vellydende højttalere
Hovedtelefonudgang, Audio-in, class-compliant USB-MIDI
Smart placeringsplads til smartphone og iPad 
Der medfølger AC adapter (kan også bruge 6xAA batterier, som sælges separat)

Casio CT-X3000 Keyboard MIDI Til Mac PC Android iOS 61 Anslagsfølsomme Tangenter Musiklageret Viborg

Casio CT-X3000

Pris : 2.695,-

CT-X3000 er et godt valg til den nystartede keyboardspiller, hobbypianisten eller til keyboardspillere, som skal bruge et godt og bærbart tangentinstrument. Det, der gør, at Casio CT-X3000 skiller sig ud fra andre keyboards, er dens kraftige AiX lydmotor. AiX teknologien gør, at CT-X3000 formår at levere lyde, som er forbavsende livagtige og realistiske. CT-X3000 lyder så godt, at det overrasker, at den ikke koster mere. Du får mulighed for at vælge imellem 600 lyde fordelt på forskellige kategorier, og i hver kategori finder du en utrolig række livagtige instrumenter. Den, for alle keyboards, så vigtige flygellyd er en præcis og virtuel gengivelse af et 9-fods koncertflygel, mens elpiano-lydene byder på alle former for nutidige og gamle klassikere, som gengives i en lydkvalitet, der er både begejstrende, og som inspirerer til at sætte sig til klaviaturet og spille. Spil en fløjte, trompet eller saxofon, og bemærk den naturlige luft og vibrato, som lydene indeholder. Eller vælg en af de mange synth lyde, tilføj en arpeggiator og trommedel, og bevæg dig ud i den elektroniske musikverden. Casio CT-X3000 har 260 indbyggede rytmer med tilhørende akkompagnement, så du altid har et band ved hånden til at levere den rette underlægning til dit keyboardspil. Udvalget af rytmer dækker musik fra hele verdenen, såvel som musik fra hele musikhistorien. Du finder således alle de gamle favoritter og hits såvel som de nyeste rytmer til rap, hiphop, house og EDM (electronic dance music), alle spilles med utroligt realistiske instrumenter og med trommesæt med autentiske akustiske trommer, vintage trommemaskine-lyde og med en enorm samling af percussion-instrumenter og lydeffekter. 

Specifikationer:

61 anslagsfølsomme tangenter, 64 toners polyfoni
2-vejs højttalersystem på 2 x 6 watt med 10 cm basrefleks-højttalere
800 lyde, 235 auto-akkompagnementsrytmer, 30 indbyggede sange
Med digitale effekter og pitchbend hjul
Indbygget 17-spors optager
Lydindgang for tilslutning af smartphone
USB-MIDI-port til Mac, PC, Android eller iOS-enhed
Fungerer på batterier eller den medfølgende strømforsyning