Roland MicroCube Guitarcombo Digital Guitar Forstærker 1x5 Musiklageret Viborg

Roland Micro Cube Guitarcombo

Pris : 929,-

Micro Cube er den mest kompakte model i den nuværende Cube serie. Micro Cube har COSM® forstærker simuleringer og 6 DSP effekter i høj kvalitet, og er med en 5” højttaler og 2 watt output. Micro Cube kan anvendes med batterier eller med strømforsyning, hvilket gør at man kan spille hvor man vil, når man vil.

Specifikationer:

Udgangseffekt: 2 watt
Højttaler: 5” (12cm)
COSM®: Acoustic, JC Clean, Black Panel, Brit Combo, Classic Stack, R-fier Stack, Microfone
EFX: Chorus, Phaser, Tremolo, Delay, Reverb
Tuner: Indbygget Tuning Fork

Roland Cube 10GX Guitarcombo Digital Guitar Forstærker 1x8 Musiklageret Viborg

Roland Cube 10GX Guitarcombo

Pris : 1.049,-

Cube 10GX er en kompakt 10-watts guitarforstærker med en specialdesignet 8” højttaler. Cube 10GX kommer med 3 preset COSM forstærkertyper, og 3 indbygget effekter. Forstærkertyperne kan erstattes med brugerdefinerede COSM forstærkere via den gratis app CUBE KIT til iOS og Android.

Specifikationer:

Udgangseffekt: 10 watt
Højttaler: 8” (20cm)
Forstærkertyper: Clean, Crunch, Lead
EFX: Chorus, Delay, Reverb (inklusiv plate og spring rumklangstyper)
EQ: Bass, Middle, Treble

 

Roland Cube Lite Stereo Guitarcombo

Pris : 1.195,-

Roland Cube Lite er en aktiv 2.1 audiosystem som er designet til at du kan synge og spille sammen med din iPhone, iPad eller iPod Touch med iCUBE LINK, samtidig med at den kan fungere som en praktisk og transportabel miniforstærker til øvning og små sessions. Cube Lite har 2 jack-indgange, der giver dig mulighed for at tilslutte enten et stereoinstrument, som f.eks et keyboard, eller du kan tilslutte en mikrofon og et monoinstrument (f.eks guitar) på samme tid. To 3” højttalere og en 3” subwoofer giver Cube Lite en ydelse på op til 10 watt stereo.

Specifikationer:

Udgangseffekt: 10 watt (Stereohøjttalere 2 x 3w + 1 x Subwoofer 4w)
Højttalere: 3 x 3” (7,5cm)
Forstærkertyper: JC Clean, Crunch, Extreme

 

Roland Cube 30X Guitarcombo

Pris : 1.499,-

Cube 30X indeholder de unikke COSM effekter fra Roland og erstatter den tidligere Cube 30. Cube 30X er udstyret med nye stærke funktioner. Alle Cube X-modeller er udstyret med “Power Squeezer”, som giver dig en hårdtslående og velafbalanceret lyd, selv når du spiller med lav volumen. Og i Cube 30X finder du også den nye “Dyna Amp” funktion.

Specifikationer:

Udgangseffekt: 30 watt
Højttaler: 10” (25cm)
Forstærkertyper: Acoustic, Black Panel, Brit Combo, Tweed, Classic Stack, Metal Stack, R-Fier Stack, Dyna Amp
EFX: Chorus, Flanger, Phaser, Tremolo, Delay/Reverb

 

Roland Cube 40 XL Digital Guitar Forstærker 1x10 Musiklageret VIborg

Roland Cube 40XL Guitarcombo

Pris : 1.779,-

Cube-XL forstærkerne sætter kedlerne i kog med sine heftige COSM forstærkermodeller, og effekter der rykker, indbygget Phrase Looper, og meget mere. Lige fra krystalklar ren lyd til kværnende metal levere Cube 40XL et tag-selv-bord af COSM forstærkere og effekter, som får dine tænder til at løbe i vand, bl.a. den voldsomme Extreme, Heavy Octave og Metal Zone, plus den legendariske JC-120, akustisk guitar-simulator, vintage fjederrumklang og meget mere.

Specifikationer:

Udgangseffekt: 40 watt
Højttaler: 10” (25cm)
Forstærkertyper: Acoustic SIM, Black Panel, Brit Combo, Tweed, Classic Stack, Metal Stack, R-Fier Stack, Extreme, Dyna Amp
EFX: Chorus, Flanger, Phaser, Tremolo, Heavy Octave
Rumklang: Spring, Plate
Delay/Looper: Rec/Play/Dub, Tap/Stop,

 

Roland Cube Street EX Stereo Guitarcombo Digital Guitar Forstærker 2x8 Musiklageret Viborg

Roland Cube Street EX Guitarcombo

Pris : 4.350,-

Cube Street EX er en stereoforstærker der også kan anvendes med batterier. Med sin kompakte størrelse og det at den kan køre på batterier gjorde, at Roland´s Cube Street EX blev et kæmpe hit blandt rejsende musikere og street performere. Nu tilføres den nye Cube Street EX en seriøs perfomance-opgradering, der levere mere lyd, flere kanaler, og mere alsidighed. 50 store watt og et stereohøjttalersystem med dual woofers og tweeters giver en ren, punch lyd til store forsamlinger, mens 4 uafhængige kanaler levere rigelig tilslutningsmuligheder til miss og instrumenter. Kan tilsluttes til Iphone eller Ipad med i-CUBE LINK. Med 8 AA-batterier er spilletiden på 20 timer.

Specifikationer:
Udgangseffekt: 50 watt (25w+25w)
Højttalere: 2 x 8” Woofer, 2 x 2” Tweeter
Mic/Intrument kanal: Select switch (Mic/Inst), Volume, Bass, Middle, Treble, Reverb
Mic/Guitar kanal: Tuner, Type switch (A-Guitar, Acoustic SIM, Clean, Crunch, Lead, MIC), Volume, Bass, Middle, Treble, Chorus/Delay drejeknap, Reverb drejeknap
Audio IN: Volume
Stereo LINK/LINE OUT switch